Створення сайту для бізнесмена — як, де та скільки

Створення веб-сайту з першого дня розвитку бізнесу. З чого починати, кому телефонувати та як вирішити це питання.

Ви повинні визначитися як власник бізнесу, чого саме ви хочете від свого майбутнього сайту. Це буде сайт презентація, який розповість історію створення вашої компанії або про вас самих? Або ваша мета — створення інтернет-магазину Луцьк, який буде активно продавати ваші товари або послуги цілодобово, 200 днів у році? Або він буде поєднувати в собі і те, і інше? Відповівши на це питання, можна відразу відсотків на 30 отримати уявлення про майбутнє сайті.

Як має виглядати мій сайт?

Друге, не менш важливе питання, від відповіді на яке буде залежати доля вашого сайту, а може, і ваша власна доля. Щоб відповісти на нього, не варто «винаходити ракету». Просто знайдіть аналогічні вашому сайти і подивіться по ним. Чи подобається вам такий дизайн? А такий? Тоді розробка сайтів луцьк буде відбуватись простіше з гарним дизайном та правильною версткою веб-сайту. А чи зручна тут навігація? Чого б ви категорично хотіли бачити на своєму сайті? А що варто обов’язково застосувати, щоб розробка сайтів не стала марною тратою часу? Відповіді на всі ці та інші питання також стануть прямим керівництвом до дії.

Як залучити на мій майбутній сайт якомога більше відвідувачів?

Розкрутка сайтів — це цілий напрямок інформаційного бізнесу, для освоєння якого потрібно засвоїти чимала кількість інформації. Але новачкові достатньо знати основні тези успішного сайту:
Велика кількість унікальної та корисної інформації приверне відвідувачів на ваш сайт.
Велика кількість шок-реклами, сео-контенту (розрахованого виключно на пошукові системи) — відлякає відвідувачів і може стати причиною зниження рейтингів.
Флеш-додатки, відеоролики і якісні картинки — це добре. Але чим довше вантажиться сторінка сайту, тим більше бажання його покинути